14. sep. 2007

Lørdag (Sabado) 8. september;

Var skikkelig drittvær i natt! Våknet av at det blåste og regna syyyykt ute. Er det liksom ikke vår nå da!?
Slappet hjemme på rommet en god stund, og sov faktisk ”lenge” i dag.. Dro mot skolen for å se om vi fant en åpen internettcafe, men det var jo lettere sagt enn gjort siden det var helligdag i går. Alt var stengt, så vi hang på yttersiden av ISBA for å vente på Ricardo. Han skulle møte de med feil på simkortene sine kl.14 for å dra på Shopping Baha for å fikse:) Jeg måtte jo være med siden jeg og Nha deler ett sett med nøkler.... mahaha.Kom hjem 15:30, og da var det jo bare 30min til vi skulle møte på skolen igjen for å dra på fest! Var kjapp som f i dusjen og møtte på skolen 16:15, brazilian style:P
Middagen/festen var på et sted med nydelig utsikt! Egen DJ var det også, og så lærte vi oss å lage caipirinha, obligatorisk brasiliansk drink:)
Nha var litt for flink på drink-drikking de første timene..:PEtter middag, dans og andre gode ting dro vi ut på et sted med live musikk. Var 2 band som spilte, et coverband og så no reggae.. synd det tok utroooooolig lang tid før de begynte, vi var trøtte nemlig. Taxiet hjem etterhvert, og lå på senga å skravla før vi plutselig sovnet:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar