26. okt. 2008

Utfordring!?

Jeg har blitt utfordret av Siffa/Psychosiff.


1. Hvis du kunne byttet plass med en kjendis; hvem ville det vært og hvorfor?
- Hmm.. Kanskje Bill Gates? Smart, makes loooads of money og ikke den som paparazziene forfølger 24/7.. hehe. Eller noen med en skikkelig spennende kjendisjobb, som programleder for et reiseprogram ellerno.

2. Hvis du kunne reist hvor du ville, hvor ville du reist og hvorfor?
- Nå har jo jeg vært i Brasil, men kunne gjerne tenkt meg å dra tilbake en tur. Costa Rica var også digg! Ellers kunne jeg tenkt meg å dra til et land i Afrika.. egentlig vil jeg dra overalt!! ;) Morsomt med nye kulturer! (Sånn når du ikke trenger å bo der i 4 mnd iallfall.. hehe) Og nå kom akkurat Morten og minnet meg på at jeg vil dra et sted hvor jeg kan se på ville elefanter!! ;) SELVSAGT!

3. Tror du på et liv etter døden?
- Nje.. 50/50.. mer håper enn tror. Det er hyggelig å kunne tro på at morfar og farfar fortsatt kan følge med på oss etterkommere iallfall.

4. Hva brenner du for?
- Freedom of speech. Og sjokolade! :) Sikkert mye annet også, om jeg orker å tenke meg om. Men det gjør jeg altså ikke..

5. Hva er din flaueste opplevelse?
- Hm. Jeg liker å glemme mine flauser.. Menneh..de fleste flaue ting skjer jo seff når man er fjortis, for da er jo det meste flaut. Så kanskje den gangen jeg glemte teksten på en sang under UKM, eller den gangen jeg sølte 2 glass hvitvin nedover ryggen til en nederlandsk turist på kafeen.. Vær så snill, remind med om jeg glemmer noe nå;)

6. Hvilke blogger er dine favoritter?
- Har ingen favoritter. Liker å lese venners blogger, holde meg oppdatert. Blogger med bilder er ofte mer fristende enn bare tekst, noe jeg selv glemmer iblant:P

7. Er du materialistisk?- Skal vel innrømme det. Men til syvende og sist er det jo aldri TING som er av størst verdi, iallfall ikke for meg. Jeg jobber jo med å selge gull og diamanter, og blir like overrasket noen slenger ut 10 000,- for en ring (sorry sjef!). Hadde jeg hatt 10 000,- til overs ville jeg heller brukt det på en opplevelse; ting blir ødelagt (slik som den jævla harddisken min ble i stad..), men minner har du for evig.. :) Og for å bruke det med harddisken igjen; jeg dreit egentlig i det, helt til jeg kom på at de aller siste minnene/bildene jeg har av både farfar og morfar ligger på den. Gir lett et par tusen for å få fiksa det.. Morten har for mange ting!!! :P

8. Hvor mange par sko har du?
- Urettferdig at dette spørsmålet kom etter det forrige.. bleh:) Jeg tror det enkelt kan besvares med; For mange! :) Resultat etter min storhetstid på ebay... Og hvor mange av skoene mine bruker jeg? For få..


9. Er du en romantiker?
- Innimellom. Blitt flinkere med årene, fikk litt panikk av romantiske greier tidligere.. Søte nattasms, klissete kjærlighetserklæringer og diverse ga meg noia!! Hmm... Men kan sikkert fortsatt bli myyye flinkere. Spør Morten:P
(Sånn, jeg har faktisk nevnt Morten 3 ganger her!!;) )

Utfordrer NHA ;)

18. okt. 2008

Hmm...

Jeg har et problem. Et problem jeg ikke trodde jeg skulle få... Men det har jeg altså.
Alle klærne mine er for store!!!
Siden jeg ikke føler meg spesielt tynn for tiden må jo dette bety at jeg var feit før. Flotters.
Anyways, buksene mine er for store og diverse finklær som jeg har kjøpt (og seff har lyst til å bruke nå..) trenger ekstra fyll. Heldigvis kjørte jeg også en ganske slutty stil for noen år siden, så de superstramme og utringa toppene passer egentlig greit nå:P hehe..
Jeg har lyst til å kjøpe meg nye bukser, og må ha noen med lite stretch i slik at de ikke blir svære etter noen timers bruk. Dette vil da si at jeg må kjøpe litt dyrere bukser enn H&M-greiene, noe som igjen vil være rimelig kjipt når jeg legger på meg igjen. RIMELIG kjipt er vel neppe ordet her, men men..

Heldigvis har jeg det stilige skjerfet mitt som jeg har fiksa sånn som jeg blogga om for litt siden... :)

Hmm, nå får jeg vel snart kalkunhals ja..

10. okt. 2008

Nattkino; Fritt vilt II

Natt til fredag var jeg og Morten på kino for å se "Fritt vilt II". Jeg hater egentlig å se skumle filmer på kino, men lot meg etterhvert overtale. (Og til de som tenker PINGLE; det var Morten som skvatt flest ganger.. så det så!)

Filmen var grei underholdning, som forventet. Alle skrekkfilmer har jo sånne ulogiske handlinger som f.eks. å ikke å skyte en drapsmaskin når du har muligheten, ikke løpe ut av huset der morderen herjer når du får sjansen osv.. Men fortsatt veldig irriterende! Ble litt for forutsigbart, men meningen med skumle filmer er jo ikke at du skal bli overrasket av plottet- du skal hyle av skrekk! Noe fjortisene (som hadde tatt over kinosalen denne natta) gjorde til gangs!

I tillegg til hyling ved hvert minste knirk i filmen bidro de også med ekstra irritasjon ved å skravle i tide og utide og ved å le etter hvert slakt ("hi hi, jeg ler når jeg er så redd at jeg pisser i buksa!"..)
Skal herved skrive inn til Trondheim Kino og be om fjortiskvote pr. sal!!! Er faktisk litt imponert over deres evne til å gi totalt faen i 350 andre mennesker inne i kinosalen..


Anyways; Fritt Vilt 2 - Enjoy!



9. okt. 2008

Girls night out! ;)

Sist helg hadde jeg, Mette og Hilde jentevors hos Mette. Mimra om "gamle dager" i Frostaveien og snakket om sånne ting som vi jenter liker å snakke om når vi treffes. He he...



Hadde på meg en tunika/lang topp som kjole med sorte strømper og høte støvletter til. Følte meg passe slutty idet vi traska ut døra, but guess what; jeg var omtrent den som var MINST dristig kledt på "Crash". Så blant annet ei jente med en helt vanlig TOPP som kjole! Halve rompa hang nedenfor "kjole"kanten..


DET ER HØST, KLE PÅ DERE!! La meg slippe å se kjønnshårene dine i barkøa...