30. juni 2008

Deppa...

I'm blue baby!
Drittvær, regn og vind.. Ingen venner i byen, halvparten har flytta og resten er på ferie. Jeg har hjemlengsel... Vil bare sove til noe er annerledes!

Hater å være ensom. Har sagt det før; verste følelsen i verden.

24. juni 2008

MATLYST KOM TIL MEG!

JEG HAR LYST TIL Å SPISE MEG METT!
Siden søndag ettermiddag har jeg spist 1/2 pose potetgull, 1 skive brød, og tilsammen 1 tallerken med "middag". Søndag hadde jeg bare ikke lyst til å spise noe som helst egentlig (forståelig nok..), men mandag og i dag har jeg faktisk vært litt sulten.. men jeg vil ikke ha mat likevel. Er skikkelig matlei... Finnes ikke en eneste rett i verden jeg har lyst til å spise!
Uten mat og drikke, duger helten (meg ja) ikke - så jeg må finne noe å spise SNAREST!

BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

23. juni 2008

SSS

Syk, skuffa og sint!

Og i tillegg kjeder jeg meg!

21. juni 2008

21.06.1925 - 31.08.2005

I dag er bestefar sin bursdag. Eller det ville vært, vet ikke helt hva man sier når han ikke er her mer.. :) Blir første gang jeg ikke er på kirkegården og planter blomster på denne dagen, tidligere har jeg vært hjemme i Finnmark på denne tiden av året så.
Savner deg! <3

16. juni 2008

Gull og glitterrrRRrRrr

Når man jobber på gullsmed blir man automatisk litt interessert i smykker og klokker. Så jeg legger til nye saker på ønskelisten min hver dag.. :)

Før helgen kjøpte jeg meg noe enkel ørepynt + en sølvring med zirkonia. Og ved første gangs bruk på jobb i dag fikk jeg spørsmål om vi hadde flere sånne ringer inne.. og selvsagt flere spørsmål om klokken min! Den er så populære at den er utsolgt hos leverandør og vi får ikke flere før i slutten av måneden.




Ellers fikk jeg også kommentar på kjedet mitt, som jeg kjøpte for noen uker siden. Ga et likt et til Tina i forsinket bursdagsgave :)



Heldigvis ønsker jeg meg stort sett "billige" smykker.. liker ikke enstens-diamanter noe særlig, og det passer jo bra siden de er dyrere enn samme carat fordelt på flere stener. Mowhaha!



Journey-diamantring til "kun" 4290,-

Men ting endrer seg stadig; tidligere skydde jeg princess-cut som pesten, men etter at jeg måtte prøve en slik ring i dag endret jeg mening. Den var njuuudelig;) Men så var det bare denne ene ringen jeg likte, synes ikke anhenget eller ørepynten til var noe pent.

Ellers smellers er jeg på jakt etter en til klokke! Vil ha en med sort reim og gullfarget skive. Er en Guess-klokke jeg liker og en Seiko. Guess'en blir cirka 2000,- billigere enn Seiko'en.. hmm. Meeeen den dyreste er jo selvsagt den peneste. Blir muligens et bursdags-gaveønske;)

Vurderer å kjøpe ørepynten som hører til armbåndet jeg skulle få (long story:P) av Morten på Valentinsdagen..

14. juni 2008

Sååååååå, siden sist har jeg tydeligvis fått mer jobb siden jeg ikke har hatt tid til å oppdatere:P

Nå er det nesten for mye egentlig, og jeg har fortsatt IKKE HATT FRI en eneste lørdag siden jeg begynte der i april! Og mer blir det sikkert også, for nå skal snart Natali slutte - hun har fått seg fast 100% stilling en annen plass. SNUFS! :(

Ellers har det sikkert skjedd mange spennende ting, men ingenting jeg orker å skrive masse om.. ha hah! Vært i Lensvika sammens med Morten og faren, og der møtte jeg mormoren til Morten. Gamle damer er trivelige. :) Fikk meg til å savne mine egne bestemødre mer enn jeg gjorde fra før av... Og så savner jeg tantebarna mine og mamma, hunden min, gå tur i skogen hjemme, Myrvang, midnattsol osv osv.. Blir jo aldri skikkelig mørkt i Trondheim engang, så da vil jeg like gjerne bare ha sol hele døgnet! Savner dog ikke 5 usle grader og snebyger, som jeg har hørt rykter om at det er visse steder i Finnmark for tiden... :P

Forresten, etter at jeg prøvde å bli kvitt ebay-avhengigheten min ble jeg plutselig hekta på annen netthandel; H&M.com, Ellos.no bla bla blaaaa! OG DET ER DIN FEIL SIFF! :P
Og egentlig prøver jeg å spare litt, så burde vel kanskje legge ned den shoppingsida som ligger å venter på at jeg skal bli ferdig å blogge.. hmm:)

Oh, og så lurer jeg på hva jeg skal gjøre til høsten og vinteren! Har planer om å gjøre ferdig det året jeg gikk på BI (mangler noen eksamener), og så skal jeg bytte ut noen fag i bacheloren også. Må rett og slett bare få fingeren ut og komme meg ned til BI-kontorene for å snakke med noen der om det. Men slikt går ikke når man jobber når de har åpent:S
I will find a way...

PS! STYGGLEI sorte bukser... men fra lørdag til onsdag er sjefen på ferie, så da skal jeg og Natali snike oss på jobb med jeans. Med høye hæler og pene topper seff;)