29. nov. 2007

Eksamener, fotoutstilling og fest

Vi har nå hatt 3 eksamener og 2 gjenstår - den ene førstkommende fredag! Så derfor har jeg vært en flittig maur i det siste, og gjort alt annet enn å lese til eksamen;) Vanlig prosedyre her altså.

Lørdag hadde klassen min fotoutstilling i Pelourinho for å samle inn penger til en barnehage. Var overraskende lite turister ute å spaserte denne dagen.. og så var det vaaaarmt! Og iskaffe-sjappa vår var stengt! KRISE!
Jeg, Nha og Anna satset på et annet sted da.. og iskaffen der var jo kjempegod! Muito bom! ;)
Iallfall.. mitt bilde fikk det første budet.. :P Ædda-bædda...!

Her er noe Karen skrev om dagen, mitt bilde er det turkise i midten øverst:
http://www.gatewaycollege.no/forside/brasil/salvador/nyhetsarkiv/fotoutstilling2/


Tom og Christer prøver å lokke inn folk..

Etter fotoutstillinga gikk jeg, Nha, Anna og Linn en liten tur nedover gatene for å shoppe litt.. vi forvirret oss etterhvert inn i et område vi var bittelitt skeptisk til, så vi hoppet inn i en taxi for å dra hjem.. selvsagt kjørte vi forbi x antall lekre butikker i løpet av de første 100 meterene på veien! ARghhhh...

Senere på kvelden hadde vi klassefest hjemme hos oss.. det ble en het aften siden takvifta vår for tiden er ute av funksjon! Etter klage på bråk (..) dro vi ut for å gjøre byen utrygg! Endte opp på et sted der vi betalte 15 Reais (45NOK) for å komme inn, og 15 Reais for å komme ut igjen.. merkelig system ja!



Guro, som jeg bor sammens med, og meg

Var et band som spilte inn konsert-DVD der, så alle brasilianerene danset forró (brasiliansk dans). Selvfølgelig skulle de lære opp oss norske.. så jeg ble slengt rundt på gulvet et par runder før jeg fant ut at jeg bare skulle late som om jeg hadde vondt i benet:P hehe

Ellers prøvde vi å ha en seriøs studiedag hjemme på mandag, men vi endte opp på et stort shoppingsenter sammens med noen av jentene fra 407.. haha:)

22. nov. 2007

Update


Oisann, har visst ikke blogget på en stund jeg.. men det er rett og slett fordi det ikke har skjedd så mye spennende her. Eller.. hm.


Forrige helg var vi på reggaefest på en strand. Det var utrolig gøy! Danset i sanden, helt til kneet mitt ikke klarte mer... det kommer vel av at jeg har begynt å jogge et par ganger i uken, men ikke har skikkelige joggesko. Oops:P
Festen var iallfall verdt reais'ene vi betalte for å komme inn, og til slutt var vi så slitne at vi taxi'et hjem rundt kl 01.. Ikke som en fest i Norge med andre ord, der hadde vi vel krøpet hjem kjempefulle klokken 04!




Denne helgen hadde vi langfri, så jeg og Nha kom oss endelig til Praia do Forte og fikk sett på skilpaddereservatet. Var veldig varmt den dagen, så ble skikkelig slitne og trøtte av å være der. Plutselig kom det regnskyer også, så da ble vi klamme i tillegg:P Men det var spesielt å se skilpadder på så nært hold da.. var så nære at vi faktisk kunne ta på dem, men da tipper jeg at vaktene der hadde blitt sure.. hehe..






Ellers smellers... har startet krig mot maurene som forsøker å ta over leiligheten vår. Begynner å minne meg om våren i Frostaveien i Trondheim;)


Oh, og så har jeg og Nha nedtelling til Costa Rica og Mexico! Gleder oss stort til juleferie!! I dag er det 25 dager igjen;)

8. nov. 2007

Deleksamen i foto- og reportasjejournalistikk

Fra onsdag til mandag hadde vi eksamen. Temaet vårt var kropp og/eller helse. Hadde veldig dårlig tid, så jeg gikk for noe av det første jeg tenkte på; kroppskunst og tattoo. Var en del problemer fordi tolken jeg ble tildelt var litt sløv og det var helligdag på fredag.. dvs alt var stengt! Og ingen har selvfølgelig åpent på søndager heller.. Så jeg tok hovedbilet mitt mandagsmorgen jeg! PHUII! :)

Ikke helt sikker på hvordan det gikk denne gangen... blir spennende å se.

Ellers er det flyttetid for meg og Nha Ly i morgen! ;P Da bytter vi rom med Guro og Linda. Inne på rommet bor det en gecko! De andre har kalt ham Geir, men når vi flytter inn bytter han navn! da blir det Hjalmar, så det så! :D

Legger ved bilde fra oppgaven min + et bilde av HJALMAR.. :P