8. okt. 2007

Tirsdag 11.september

Andre skoledag.. spiste lunsj i den gooode skolekantina, kilosbuffet. Nam nam.. Dro hjem å slappa i en time etter skolen, så var det tid for observasjonstur til Pelourinho, gamlebyen. Begynner å bli riktig flink med busser nå:) Jeg, Nha og Naomi dro sammens. Traff på kjæresten til Karen og noen andre fra festen på lørdag.. de lager mange kule ting, må kjøpe med noe hjem før jeg reiser. Mye liv i Pelourinho;barn som slo på trommer, capoeira-folk, gateselgere og selvsagt tiggere (dette er stedet flest turister besøker så). Mange kontraster der.. Noen steder kryr det av handlende folk, 3 meter unna ligger det en sovende mann på gata..
Var konsert på den trappen vi var på første kvelden i Salvador, samme som for en uke siden. Gikk å kjøpte oss is til kvelds.. god stemning:) Selv om det er mye dritt å se i gamlebyen blir man fortsatt litt glad av å være der. Brasilianerenes livsglede smitter liksom litt over... ;)
Busset hjem etter noen timer, slappet av hjemme, dusjet og sovnet litt på senga.. Morten ringte like før midnatt ellerno, så ble sittende en stund å snakke med han:) Skulle visst våke rundt (klokken var 05 i Norge da), lurer på hvordan det gikk...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar