30. mars 2007

Flinkis på påskeferie

Reiste hjem til mamma på onsdagskvelden, var schliiiten som få da jeg endelig kunne slappa av i mammas stue 7 timer etter at jeg satt meg på flybussen inn til Værnes. Sov leeeenge ut på torsdag ja! :)
Er litt lei påskeferien før den har begynt jeg da.. er ganske kjedelig her! Men i dag kommer Tina og Rayner, så da blir det vel litt mer sprell tenker jeg. Og i neste uke kommer Ellisif også! DET blir gøy! Ah, må huske at jeg skal jobbe 3 dager i neste uke...hm.

Anyways, siden jeg har kjedet meg omtrent helt siden jeg sto opp fant jeg ut at jeg like så godt kunne gjøre noe fornuftig istedet for å zappe febrilsk mellom TV-kanalene. Så nå har jeg ryddet og ommøblert på rommet mitt i flere timer.. Noe jeg har utsatt i flere år! :P Er selvfølgelig ikke HELT ferdig ennå, men må jo ha noe å gjøre hvis det kommer en kjedelig dag til.. hehehe:P
Litt morsomt å rydde skikkelig da, dukker opp mye rart her.. gamle skoledagbøker, brev og ting som minner om "gamle" dager... :D
Funnet en hel del skrot også, så vi kan ha skikkelig påskebål i neste uke!! :P

Nå skal jeg legge meg med supergod samvittighet! ;)

19. mars 2007

Vinkveld hos Nha Ly

Sara, Line, Nha Ly og Marianne på tur ut i Trondheim

Feiret Nha Ly's bursdag i går (1 dag på etterskudd), med vin og kjeks og masse bla bla bla! :) Var litt sene med å komme oss ut på byen, så vi endte opp på Mojo. Aldri vært der før, men hvis man henger med de rette folkene så blir jo alt festlig. Blåste no sinnsykt på natten da jeg gikk hjem, jeg gleder meg til sommeren! Og så gleder jeg meg til høsten, for da reiser jeg og Nha til Brasil! WOOHOO! ;)


16. mars 2007

Tarantino temafest



I går var den herlige temafesten vi hadde hele 3 og 1/2 dag til å promotere.. Vista var fornøyd med oppmøtet iallfall, så da er vel egentlig vi også det..
Det var en del parykker i omløp, og siden jeg hadde på meg skoleuniform så jeg min sjanse til å etterligne Britney litt (skal jo tross alt på rehab sammen med henne og bli bestiser). Jeg lånte AnnKa sin blonde manke, men glemte visst å knyte opp blusen og sånn da..


Ah, og hvorfor i *beep* har jeg et svært blåmerke på leggen i dag??!

15. mars 2007

Msn...



Hva om jeg ikke har lyst til det da? Kan jeg få lov til å skrive en upersonlig melding? MÅ jeg skrive noe her? Jeg liker ikke måten MSN kommanderer meg til å måtte skrive noe bak nicket mitt. Det provoserer meg at det står slik. Kunne det ikke bare vært et blankt felt? Jeg vil ha et blankt felt, ikke en personlig melding! Jada, jeg vet at alle andre kun ser et blankt felt der.. men JEG ser fortsatt . Og jeg vil ikke. Jeg føler at MSN prøver å tvinge meg til å skrive noe der, og jeg liker ikke å gjøre ting jeg blir tvunget til å gjøre. Dette gjør at den personlige meldingen sidestilles med f.eks. oppvask, gå tur med en masete hund og skifte bleier på babyer. Det er slike ting man tvinger folk til å gjøre. Derfor blir min personlige melding ofte negativ. For jeg blir negativ av å måtte skrive noe der! Og jeg blir enda mer negativ over at jeg er blitt så opphengt i dette!
Jeg er faktisk avhengig av personlig melding-funksjonen. Noen må sende meg på rehab, kanskje den samme som Britney Spears. Det skal visstnok være veldig fint der. Britney har sikkert også irritert seg over denne teite MSN-greia, det er den egentlige grunnen til at hun barberte av seg håret og klikka. Hennes personlige melding på MSN den dagen var sikkert noe slikt som "DO(ing) SOMETHING! CRAAAAAAAZY! Oops, I'm out shaving my head cuz It's my prerogative."
Sammen skal jeg og Britney starte folkeaksjonen MOT personlige meldinger på MSN, det er rett og slett helseskadelig.

13. mars 2007

Hmm..

Hadde en gang en annen blogg her, men husker selvsagt ikke brukernavn/passord.. Jaja. Får håpe jeg klarer å huske på det denne gangen!

Og en dag SKAL jeg klare å knekke brukernavn og passord på den gamle..!