25. jan. 2009

Smilekampanje 2009

Fortsetter det jeg starta en gang i 2006, etter å ha blitt drittlei av å sitte på bussen med daffe folk hver morgen på vei til Dragvoll. (Jess, det var i den tiden jeg fortsatt var på skolen minst 3 dager i uka..:P)

Synes det hadde vært fint om folk kunne smilt mer. Av og til er det liksom bare det som skal til for at dagen skal få en bra start; at en fremmed smiler til deg når han eller hun setter seg ned på setet ved siden av. Det finnes hundrevis av muligheter for å blotte tennene sine i løpet av dagen, så kom deg ut og glis til verden - så kommer sikkert verden til å glise tilbake;)

17. jan. 2009

Ja takk..

Jeg har lyst på denne... så om noen har 325£ til overs er det bare å gå inn på http://www.net-a-porter.com/intl/product/37539 og bestille en i mitt navn;) Tusen takk!





Marc by Marc Jacobs

5. jan. 2009

3. jan. 2009

Godt nytt år!


Siden sist har jeg levert en helt for jævlig eksamen, jobba som en gullsmedhelt og feira jul med måte. Og jeg har blitt avhengig av grønn Pringles.. Heh.

Som nevnt hadde jeg en hjemmeoppgave mellom 10. og 17.desember. Ikke nok med at selve oppgaven var like tørr som sigarillosene jeg har liggende fra Brasil i fjor - på jobb var det også full rulle! De siste ukene før jul er kanskje ikke den beste tida å spørre om fri fra gullsmedjobb, dermed måtte jeg jobbe 6 av 7 dager som jeg hadde på meg til å skrive ti sider humbug. Etter en del sutring på jobb fikk jeg omsider en ekstra fridag, selvsagt den dagen jeg ville tjent mest (søndag), men men... YAY! Leverte eksamen min hele TO timer før fristen.. J Ø S S !!

Etter eksamen var det mellom 8 og 10 timers jobbdager fram til lillejulaften, da jobbet jeg til kl.15 og spurta hjemover for å hente koffert og kjærest - så var det opp til julefeiring i nord. Gleda meg massevis til norsk julemat og massevis av julegodis, alt det jeg gikk glipp av i fjor (grøsser fortsatt med tanke på den nasty julemiddagen vi spiste i Mexico..). Maten (eller mamma...) skuffa ikke:P Er jo minsten i familien, så fikk alt jg ville ha.. hihi ædda bædda Robert, Rayner og Ronny! Mamma laga faktisk EGEN sylte som jeg skulle få med meg ned til Trondheim igjen.. nemlig. Nam.
Tida i nord ble brukt til spising og soving, stort sett. Ikke så mye annet å finne på. Dessuten var det dårlig vær.. kan ikke si jeg ble sjokkert. Men vi kom oss hel hjem igjen!

Nyttårsmiddag var hos svigers. Men jeg hadde allerede lurt til meg pinnekjøtt hjemme hos mams, så kunne styre min begeistring. Men var godt lell! Ellers ble det en ganske rolig nyttårsfeiring for min del, både jeg og Morten begynte å bli sjuke.. Ikke lyst å snuble rundt i sørpa og samtidig være sørpefull for å sikre en sengeliggende helg.

Sooo, langt innlegg herre.. oops. Skulle vel helst snorket i noen timer allerede. Oh well!

Forresten fornøyd med årets julegaver! For det første har jeg jo allerede fått meg et nytt år, haha.. Og så har jeg jo fått ny laptop, penger, masse godis(...), kokebok fra en håpefull Siff, sjokoladesmeltesak slik at jeg kan lage eget godis, Baileys og annet stæsj. Tusen takk! :)

Forresten ingen bilder fra jula, svirrehue meg glemte seff av kamera da jeg pakket. Hurra..:(