24. nov. 2008

Det er lov å bruke hodet..

..selv om teknologien nå til dags prøver å la deg slippe.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=544510

Det er ikke spesielt vanskelig å legge merke til at man nå er på vei inn i et farlig område. Favelaer (aka slummen) er ikke akkurat de mest innbydende delene av Brasil, for å si det sånn. Er ganske sikker på at det er dette området jeg la merke til da jeg og Nha busset til Buzios i august i fjor, og jeg hadde iallfall ikke kjørt inn dit frivillig! Det var nok å stå i ro på et busstopp i nærheten i 2 minutter, der så det ikke heller spesielt koselig ut.
De norske guttene i artikkelen kunne jo kanskje brukt øynene også, istedet for å kun kjøre dit hvor en dingseboms sa de skulle kjøre. Og hvis man skal feriere i et fremmed land er det smart å lese litt om det før man reiser, tipper det er nok at nettsider som fraråder en svipptur innom favelaer.

Brasil er et trivelig land, og med litt sunt folkevett skal nok de fleste turister overleve et par uker der. Men noen har jo uflaks:)

23. nov. 2008

Mmm, kjeks:P

Jeg har funnet ut hva jeg vil ha til jul..

F-CUP COOKIES!!

20. nov. 2008

Hva er dette dyret???

Fra Mortens biologinotater... Kan noen prøve å gjette hva det øverste dyret der er for noe?? :P


15. nov. 2008

Førjulsferie

Siden jeg jobber blir det ikke tid til noe førjulsferie i Tromsø.. Late kvelder på sofaen, litt for mye hvitvin sammen med Tina, snømåking med bror og andre morsomme saker.. SUKK! :)

Mr. Snow - Laget av Marielle og Rayner. Sorgen var stor da mildværet kom dagen etter og Mr. Snow led en smertefull og langsom død...

Mr. SNow og en av skaperene (og veldig flink snørydder!)

Som takk for all hard hjelp fant bror ut at han skulle sende meg med fly hjem til mamma, men grunnet dårlig råd måtte jeg reise som bagasje! Dermed ble jeg stappa ned i bagen hans.. AU.

Og hvem kan vel glemme "Raimonella" fra 2005;)

9. nov. 2008

Marielle? KJOLE?!!! HÆÆÆ?!?!

Denne uka hadde jeg faktisk på meg kjole på jobb..! Diverse venner av meg vil kanskje ikke tro helt på meg nå, men men. Jeg var så stolt av meg selv at jeg måtte sende skryte-sms til kjoleglade Nha Ly om det, og hun forlangte bilde på bloggen.. Så her er beviset!! :P


5. nov. 2008

InteresSANT...?

BsL sier:
hva blogger du om? jeg liker ikke å lese bloggene/journalene til folk, får som regel følelsen av at det er en annen person enn den jeg kjenner..


Hmmm! Nemlig! :)

Bilder

Må bare dele noen sjarmerende (og usjarmerende..) bilder... :)


Denne lekre saken falt ut av kjøleskapet her om dagen.. jess, på tide å rydde og vaske!

Nha har etterlyst bilde av bamsen min; her er de begge to;P


Martin hjelper mammaen sin med helgevasken.. dette var tydeligvis FØR mørketida i Finnmark..! Og ja, den t-shirten må han kvitte seg med..


Adelino var i KJEMPEHUMØR da jeg traff han på flyplassen i Alta

Ingen kommentar trengs vel..


Mio er ikke så skummel og slem som han ser ut til å være!


Sjarmtassen over ALLE sjarmtasser; Isak !!!