19. des. 2007

Sightseeing with Mr. Crazy Guide

..det var iallfall sånn han ville at vi skulle huske han.. :)

Sto opp kjempetidlig, etter en laaang natt med søvn. Er vel omtrent 7 timer bak Norge nå, tror jeg. Sightseeing startet klokken 08:30, da kom Juan å hentet oss. Viste seg at vi var de eneste som skulle på tur med han i dag, så vi hadde rett og slett personlig guide.. hahaha! Gøy..

Var først å så på vulkanen Irazu, som ligger omtrent 3400 meter over havet. Viste seg at nabovulkanen faktisk hadde utbrudd for tiden, så det stinka svovel over hele området...! :) Var "en del" vind oppe på den høøøye toppen, så vi frøs! Brr.. kom oss litt lenger ned, tok en varm kaffe og fortsatte videre til en kirke. Der fant vi ut at guiden vår var ganske flink med foto egentlig, så fikk noen gratis tips;) Tjohoo..

Kjørte litt rundt, hit og dit.. stoppet og tok bilder. Oh ja, og stoppet ved en svær demning.. fint for de med høydeskrekk, sånn som meg. Men det gikk bra.. :)

Ellers var vi å spiste på en koselig restaurant med superutsikt, stoppet og så på kaffebønner-plukkere og klappet en del hunder som dukket opp underveis. Ikke bli sjalu kjære Spacegutt, du er fortsatt best! ;)

Avsluttet turen på et utsiktspunkt i gokk, der vi faktisk traff på en amerikaner. Faktisk.. ha ha ha:P Han var iallfall veldig søt han, så ut som en skuespiller.. hadde vi bare vært 16 år gamle, sukk:P

Opplevde iallfall veldig mye i dag, turen vår tok over 7 timer faktisk. Var deilig å komme på hotellrommet, ta en dusj og slappe av.. Phuiiii...

Legger ved noen bilder;) Mexico i morgeeeeen! :D






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar