4. sep. 2007

Mandag (Segunda feira) 3.september;

Landet rundt kl 11... ble møtt på flyplassen av Kim og Ricardo. Var GODT å endelig få snakket norsk med noen andre. Både Kim, Ricardo og taxisjåføren lo godt av strandhistorien vår (da vi sa ja til trekant liksom:P).
Dro hjem til vertsfamilien vår i Rio Vermehlo. Her bor Silvia (mamma), Juvernao (pappa), Ana Julia og Roberta Mota Andrade (døtre). Og ingen snakker engelsk...! :S
Etter at Kim og Ricardo hadde fått oss installert på rommet dro de videre til andre ting, så vi satt igjen..med ordboka i hånda. Går mye på tegnspråk!
Fikk middag og greier.. Så kom eks-svigerinnen til Silvia + hennes sønn for å hente oss med på en liten tur ut. Skulle liksom se busstopp og slikt, men endte opp på handletur på en eller annen merkelig butikk hvor du bare fikk handle om du handlet for over 200 real ellerno slikt.. skjønte ikke helt det der vi.
Kake til kvelds. Fjerde senga på 8 netter.. slitsomt.
Rommet vårt er forresten ganske lite! Merker at det er annen levestandard her enn hjemme gitt.. leiligheten er muligens litt mindre enn kjæresten min sin, og han bor alene – er bor vi 6 stykker! Og intimsfæren vår må nok bli mindre ja, for her skal det klemmes og kysses dagen lang.. Og jeg som hater å klemme på ukjente folk:( Ekkelt.. (sorry folks, men sånn er det bare – jeg er en kald norske ja).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar