29. aug. 2007

Sightseeing

I dag slengte vi oss med paa sightseeing fra hotellet.. kostet hele 120kr og vi var borte i 3-4 timer. Haha.. hadde ikke faatt taxi fra hotellet til sentrum for 120kr i Norge...

Uansett.. Vi var foerst oppe ved Cristo Redentor, den hoeye statuen som alltid er med paa bilder fra Rio. Dessverre var det overskyet, saa vi fikk ikke saa fine bilder.. men det var spesielt likevel. Mange turister der og Nha Ly hoerte faktisk to stykker som snakket norsk! Woohoo! :)

Imens vi sto aa ventet paa minibussen som skulle kjoere oss videre kom det noen japanere eller kinesere (nei, jeg ser ikke forskjell..) og spurte om aa bli fotografert sammen med meg. Nha Ly kom fram til at de sikkert ikke har sett en hvit person foer.. hehe. Da skulel de sett de blonde norske folkene da, muhahah!

Paa tur ned fra Cristo Redentor stoppet vi ved veien fordi sjaafen og guiden (som IKKE snakket saa bra engelsk nei) saa noen smaa, soete aper! Jepp, tok masse bilder av de.. frister veldig aa komme med en daarlig "jeg saa familien din i Rio"-spoek naa, men det blir foer lett.

Etter apestoppet dro vi til Maracana, fotballstadion. Vi kunen ikke gaa inn aa see siden det skal spilles kamp der i kveld, og den er visstnok ganske viktig ogsaa! :)

Etter fotballgreia dro vi innom stedet der karnevalet alltid ender opp. Der var det en liten shop hvor man blant annet kunne proeve karnevalsklaer.. jeg og Nha dresset oss selvfoelgelig opp;) Og siden ingen andre i tourbussen vaar ville prove selv saa skulle de jo ta bilder sammen med oss. Fikk oss noen spanske venner.. Saa, har altsaa draget paa gamle SPANSKE menn ogsaa...:P Er herved invitert paa besoek et eller annet sted i Spania.. hmm.

Siste stopp var en svaer katedral. Masse farget glass og greier, haaper det ble noen fine bilder der. Forlot vaare nye venner ved en cafe, for de skulle visst paa en laaang sightseeingtour. Tror de ble litt triste da vi ble kjoert vekk.. haha.

Ellers har vi vaert aa kjoept oss bussbilletter til Cabo Frio, saa i morgen drar vi dit.. om vi finner busstasjonen...

Shoppet mer i dag ogsaa! Ingen sko denne gangen (kjoepte verdens soeteste sko i gaar!), men ble noen nye topper ja. 30kr per topp, saaaaa dyrt:P Sko er ogsaa sinnsykt billig her (for aa si det saann; sko som koster over 100kr er dyrt..), jeg er rett og slett kommet til skohimmelen! Mamma, send mer penger! :)

1 kommentar:

  1. Hei,Marielle
    Høres utrolig spenstig og spennende ut! Fint at noen av oss kom seg ut i den store verden.Og husk at selv om det er billig så kan det bli utrolig mye til sammen...vet av erfaring. Kan du sende bilder?

    SvarSlett