23. mai 2008

Frustrert og drittlei og BLÆÆÆÆH

Vurderer å tilbringe hele juni måned hjemme hos mamma i gokk i Finnmark. Av flere grunner.. den største er at jeg ikke får jobbe mer enn 2 dager i uken om jeg blir her i Trondheim. Og de 2 dagene er ikke fulle dager heller, jeg blir å jobbe mellom 10 og 12 timer i uka hele måneden. Og DET er rett og slett for lite! Jeg er vant med å jobbe omtrent hver dag rett etter at jeg er ferdige med eksamene mine, og juni og juli er de månedene i året da jeg tjener mest penger, for da har jeg jo faktisk tid til å jobbe. Og egentlig tviler jeg på at jeg får så jævlig mye mer jobb i juli også, selv om sjefen har lovet meg det. Eller, han lovet at jeg skulle få jobbe "masse" i sommer. Så enten har han og jeg veldig ulikt syn på hva masse er, eller så har vi ulikt syn på når sommeren begynner. For meg begynner den i juni iallfall.

Et lite regnestykke;
-Jobbe juni i Trondheim: ca 5500,- FØR skatt..
-Jobbe juni i gokk: ca 23000,- før skatt..
-Differanse: nærmere 17000,- ...!

17 000,- er tur-retur billett til Salvador det. For 2 personer! Pluss lommepenger!!!
17 000,- er nesten 5 måneders husleie!
17 000,- er over 2 og 1/2 år med mobilregninger...

NEMLIG!

Ja, jeg er rimelig sur! Dessuten er jeg pisslei av eksamenslesing og egentlig bare generelt pisslei:P Trenger å komme meg bort, sitte på et fly.. har man lopper i blodet, så har man lopper i blodet!

13. mai 2008

Kveldens antrekk?

Er så mange som blogger om dagens antrekk, så tenkte jeg ikke kan være dårligere;






Limegrønn hettegenser: Morten sin

Mørkeblå joggebukse med mye knær: Morten sin

Knelange sokker rulla ned på ankelen: Mine egne:P

Hår og sminke: hår som ble vaska i går kveld, like før sengetid (derfor MYE sovesveis på gang). Løsning: hårstrikk. Litt mascara som har vært på hele dagen, gnidd meg i øya noen ganger.

Hva synes dere? :D

2. mai 2008

Shoppe shoppe shoppe shoppe

Jeg vil ha, jeg må ha, jeg har litt lyst på egentlig.. hm. Trenger noen tunikaer..

Fått 2 av kjolene som jeg hadde venta på fra e-bay, men de er for store. BLÆH.. Small/Medium LIKSOM.. hah! Må ta mål av de og sende til mamma for fiksing:P