22. juli 2007

"Frøken effektiv" (enda et nytt kallenavn på jobb...)

Mahaha, vaksineringa på fredag 13 (...) ble avlyst;) Tok det nå på torsdag istedet, og det gjorde ikke så veeeldig vondt. Og denne gangen fikk jeg faktisk beskjed om å ta det rolig i 1 døgn..!

Skal få 2 nye sprøyter i neste uke + en drikkevaksine.. begynner å bli passe vant med sprøyter nå! :)

Denne uka skal jeg være flink til å spise med en gang jeg blir sulten og ta pauser når jeg er sliten! Holdt på å svime av på jobb flere ganger i forrige uke, trolig kombinasjon av lite søvn/mye stress/ingen pause/lite mat... skal vurdere å gå til legen om det ikke blir bedre denne uka. Kan kanskje gå til legen om jeg faktisk svimer av en dag! :P

Fortsatt litt lei jobb, men noen dager er bedre enn andre! :) Dessuten er jobb det perfekte tidsfordrivet, så jeg har ikke brydd meg om frihelg før jeg reiser ned til Trondheim.

Men hva er det forresten med gamle menn og blunking til unge jenter egentlig?? Sikkert blitt blunket til av 100 "gubber" denne sommeren.. er det liksom kjennetegnet til de som er født i 50-60 årene? hmm!

Spanske gutter er fine å se på!

Danske og franske turister er alltid blide! (De franske er kanskje det fordi jeg av og til snakker fransk til dem, men likevel..)

Norske turister er de verste!


Forrige helg var midnattsrock, det var gøyyy! :):) Kunne sikkert skrevet om det i flere timer, så lar være å skrive noe som helst og legger heller ved et bilde av KOS-jentene;)


9. juli 2007

Bla bla bla blæ stressa

Jeg burde absolutt få skaffet meg en planner! Har så mye å huske på for tiden, glemmer jo av halvparten. Heldigvis skal jeg og Nha Ly huske på mye av det samme, så vi minner hverandre på ting støtt og stadig.

Er blitt lei jobb nå. Kanskje fordi torsdag-lørdag var et rent helvete? MYE MULIG! :P Var surest av de sure etter jobb torsdagskveld. Har iallfall bare 4 uker igjen før det blir 1 ukes ferie i Trondheim. Må huske å sjekke at Sara er i byen da.. og Hilde. Synes også at Marianne kan dra på besøk til Sara den uken jeg er der;P

Etter Trondheimstur er er det 8 dager til jeg og Nha reiser til Brasil. Jeg er litt spent ja! Men det virker egentlig som det er laaaangt unna, for jeg har MASSE å få orden på innen den tid. Håper bare de kan kjappe seg litt her og der så jeg får de attestene jeg trenger for å søke visum. Gruff.

Fredag er vaksinedag nr.2. Skal igjen få to vaksiner, men er usikker på om begge er sprøyter denne gangen. Litt skeptisk til hele greia siden jeg ble syk forrige gang! Krysser alle fingre for at det ikke skjer igjen siden vi skal på Midnattsrocken i helga!! Det blir knæsj;)

Kun dager til Tina og Siffa kommer!!!! :))